0
Fudbal

PRŠTALO NA TRENINGU NEMACA: Umalo došlo do fizičkog sukoba, Klose razdvajao ‘usijane glave’! (FOTO)

Objavljeno: 30.05.18 u 14:21

Branilac titule svetskog prvaka, fudbalska reprezentacija Nemačke, suočava se sa problemima koji bi značajno mogli da utiču na atmosferu u timu a samim tim i igre „pancera“.

Nemačka svakako na predstojećem Mondijalu spada u najuži krug favorita za osvajanje trofeja, ali ukoliko želi da njegov tim funkcioniše besprekorno na terenu selektor Joakim Lev će pred početak Svetskog prvenstva u Rusiji morati da smiri situaciju među igračima i vrati hemiju u svlačionicu.

Naime, kako prenosi nemački „Bild“ na jednom od treninga nemačkog tima došlo je do fizičkog sukoba između  Antonia Ridingera i Džišue Kimiha, koji su se prema pisanju ovog lista nakon jednog žestokog duela našli u klinču. Na sreću sve se završilo na nagurivanju, pošto je ozbiljniji sukob sprečio Miroslav Klose koji je smirio „usijane glave“:

Prema nekim informacijama i sam Klose je zadobio po koji udarac u pokušaju da smiri „zaraćene strane“, a videćemo koliko će narušeni međuljudski odnosi unutar tima uticati na aktuelnog prvaka sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter