0
Odbojka

FOTO: CEV

LIGA NACIJA: Belgija lak zalogaj za zahuktale Srpkinje!

Objavljeno: 30.05.18 u 22:45

Srpske odbojkašice nastavljaju da redom melju sve pred sobom, a večerašnja žrtva bila im je nejaka Belgija koja je u Kraljevu deklasirana sa 3:0 (25:20, 25:16, 25:14), u meču osmog kola Lige nacije.

Izabranice Zorana Terzića potvrdile su ulogu apsolutnog favorita u meču sa najslabijom od tri rivala, koji u okviru trećeg vikenda takmičenja gostuju u Kaljevu.

Pobeda naših reprezentativki ni u jedno momentu nije dolazila u pitanje, uprkos tome što se selektor odlučio da na ovoj utakmici odmori neke od nositeljki naše igre poput Tijane Bošković, Milene Rašić, Jovane Stevanović...

U njihovom odsustvu briljirala je Mrankica Mihalović koja je osvojila 16 poena za naš tim, Bojana Milenković je dodala 13 poena, a Stefana Veljković 10 poena.

Srbija je tako došla do sedme vezane pobede u takmičenju i dele prvo mesto na tabeli sa Brazilkama, Amerikankama i Holanđankama sa učinkom od sedam pobeda i jednog poraza.

Poslednji meč trećeg vikenda naša selekcija igra sutra protiv Turske, takođe u Kraljevu, a zatim sledi sellidba u Roterdam gde naš tim čekaju dueli sa domaćom Holandijom, Italijom i Dominikasnkom republikom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter