1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA OBELEŽILA BARI: Svetozar Mijailović – Biti deo ‘elite’ je velika stvar!

Objavljeno: 29.05.18 u 13:30

Crvena zvezda je u restoranu ‘Pet zvezdinih zvezda’ na stadionu ‘Rajko Mitić’ proslavila 27 godina od osvajanja evropske krune u Bariju.

Koktelu na našem najvećem stadionu prisustvovali su tadašnji, ali i sadašnji predsednik kluba Svetozar Mijailović, legendarni Dragan Džajić, kapiten Stevan Dika Stojanović i fudbaler zlatne generacije Slobodan Marović.

– Nesumnjivo najveći supeh u istoriji srpskog fudbala. Iste godine Crvena zvezda je postala šampion Evrope i sveta. Mi se ovog maja sećamo toga ne da bismo potvrdili vrednost te titule, već da bismo inspirisali predstojeće generacije da tom uspehu teže. Biti deo ‘elite’ je velika stvar – rekao je Svetozar Mijailović.

FOTO: STARSPORT

Pristnima se potom obratio član ‘zlatne generacije’ Slobodan Marović.

– Sigurno najveći uspeh u istoriji kluba. Primite pozdrave od svih igrača koji su igrali. Nažalost, ne možemo svi da dođemo u tom broju, ali dobro, tu smo Dika, Dragan Džajić, ja… Želeo bih da klubu čestitam na sjajnim partijama u Evropi i tituli, pre svega igračima i stručnom štabu. Fantastično su igrali cele sezone, ali i ostatku kluba preko Terzića i ostalih, veliki uspeh je napravljen. Veliki posao u poslednje dve godine, pogotovo ove. Mislim da bi trofej od pre 27 godina trebalo da bude putokaz mlađima, posebno onima u mlađim kategorijama. Mnogi kažu da je nemoguće ponoviti, ja mislim da nije. Sve zavisi od organizacije. Gledao sam posle dužeg vremena omladince protiv Čukaričkog, pogledao sam kompleks na južnoj tribini… Svetski izgkeda. Klubu želim da nastavi ovim putem, jer ne bi valjalo da ove godine bude sjajno a naredne loše. Želim svima u klubu da nastavimo ovim ritmom, stazam, i da bude bolje iz godine u godinu – rekao je Marović.

FOTO: STARSPORT

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Strahinja Nikolić

0
0

1 Komentara

  1. Ne stize se tek tako do elite zvezda je to uspela i zato sam srecan sto sam odabrao jos kao dete pravi klub. Ponosan sam navijac CRVENE ZVEZDE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter