0
Tenis

FOTO: STARSPORT

ROLAN GAROS: Kineskinja eliminisala Aleksandru Krunić već na startu turnira

Objavljeno: 29.05.18 u 18:48

Sa 2:0 u setovima je Šuai Peng savladala srpsku teniserku.

Nakon 6:3 u prvom, drugi set je Kineskinji pripao rezultatom 6:4.

Krunićeva je odlično počela meč i već u prvom gemu nije dozvolila nijedan poen protivnici koja je pritom servirala, te je odmah došla do brejka. Ali ga je potom i izgubila te je Peng stigla do izjednačenja. U najlošijem trenutku po našu teniserku, Peng je stilga do novog brejka i povela sa 5:3 te je imala servis gem za osvajanje prvog seta, što se i desilo.

Ponovo je prvi gem u setu lako pripao Aleksadnri Krunić, ali je ona servirala ovog puta, međutim već u narednom servis gemu naše teniserke je Šuai Peng napravila novi brejk. I pri vođstvu od 4:2 je Peng umalo napravila brejk, međutim uspela je Krunićeva da osvoji svoj servis gem. Izuzetno zanimljiv bio je deveti gem drugog seta u kojem je rešen ovaj duel. Nekoliko meč lopti nije iskoristila Peng, ali ni brejk lopti Aleksandra Krunić te je eliminisana od Kineskinje koja je za šest pozicija bolje rangirana od naše teniserke na WTA listi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter