2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Zvezda dobila prvo pojačanje za narednu sezonu, a čeka se finalizacija drugog!

Objavljeno: 29.05.18 u 14:46

Fudbalski klub Crvena zvezda počeo je polako sa sklapanjem tima za pohod na Evropu, a prva lasta na „Marakanu“ sleteće iz redova rivala iz domaćeg šampionata.


Kako je pre izvesnog vremena HotSport najavio, šampion Srbije je zamenu za Mičela Donalda pronašao u kapitanu Vojvodine Dušanu Jovančiću, a ovaj transfer je danas i zvanično realizovan.

Dogovor dve strane je postignut još pre izvesnog vremena, kako su danas potvrdili iz Ljutice Bogdana stvari su danas finalizirane i stameni vezista će od ovoga leta nositi dres beogradskih crveno-belih.

FOTO: STARSPORT

Jovančić je u redove Vojvodine stigao u leto 2016. godine i vrlo brzo je postao jedan od nosilaca tima, a pre toga je četiri sezone nosio dres Borca iz Čačka

Takođe, uskoro se očekuje finalizacija pregovora oko još jednog bišeg kapitena Vojvodine, Dejana Melega, koji bi na „Marakanu“ trebao da pređe iz Turskog Kajzerija.

0
0

2 Komentara

  1. @Brat od strica od Dejana Anđusa

    Sve si u pravu, najveci promasaj je prodaja Adzica i nedaj boze Radonje….takodje marin cmarin bi bio teski skupi promasaj..ali tu nije kraj djorjdevic mitrovic kuzma sve teski preskupi promasaji plus deda milijas koji na siu ostaje….aleskic meleg jeftovic stojiljkovic su pun pogodak ako dodju kao sto bi trebalo ada je pameti da se vrati katai zvezda bi osvojila ligu sampiona lagano ! u navali su trebali da igraju adzinho radonja katai pesic i jeftovic + aleksic znaci to bi bilo kidanje + stojiljkovic (naravno ne svi u svakom trenutk na terenu)

    0
    0
    Odgovori
  2. Podržavam dovođenje Jovančića i uopšte naših igrača, ali ne podržavam ono što će uslediti, a to je 1/rasprodaja najboljih igrača srpskog porekla, 2/zapostavljanje mladih igrača Zvezde i 3/ dovođenje krša i loma iz Afrike i J.Amerike (koje će proglasiti za „kapitalce“). Sve ovo navedeno će se desiti u prelaznom roku i posle svega će ovi veleumovi koji vode Zvezdu u propast, izjavljivati kako će Zvezda „napasti“ LŠ ili ligu Evrope! Dokaz da je ovo kratkovida politika je i činjenica da Zvezda trebala da iskoristi zimski prelazni rok, za popunu tima, i uigravanje tima, za ove kvalifikacije, a ne da sada na 10-15 dana pred kvalifikacije uigrava sasvim novi tim. To jednostavno ne pije vodu! Prema tome i laiku je jasno kakvi veleumovi vode Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter