0
Domaći fudbal

POKAZALI ZAŠTO SU ŠAMPIONI: Pred vernim navijačima Atakante ‘petardom’ i bakljadom završio sezonu (FOTO)

Objavljeno: 29.05.18 u 16:15

U poslednjem kolu ove sezone, FCA je gostovao ekipi Sparte iz Zeleznika i slavilo je više nego ubedljivim rezultatom 5:0.

U sjajnim uslovima za igru, pred 200 vernih navijača Fudbalski klub Atakante je još jednom pokazao zašto je šampion.

Poveo je u 15-om minutu kada je Nikolić na asistenciju Bogdanovića pogodio dalji ugao, a golman domaćih bio nemoćan. Za 2:0 je pogodio Todorovic na asistenciju Lujića neometan sa 10 metara. Propusteno je jos par prilika i tim rezultatom se otišlo na odmor.

Početkom drugog poluvremena posle prekida opet Todorović naleće na odbitak i rutinski postiže pogodak za 3:0, a četvrti gol delo je kapitena i legende kluba Borisa Zaklana, na asistenciju Nicovica.

Tačku na ovu utakmicu i sezonu stavio je Nikolić, svojim drugim pogotkom na asistenciju Savića. Za FCA su nastupali: Tucović, Nedeljković, Lujić, Gajić, Stojanović, Mijatović, Todorović, Mijailović, Nikolić, Savić i Bogdanović. Igrali su još Kozić, Repić, Dosen, Nicović i Zaklan.

Po završetku utakmice počelo je veliko slavlje igrača i navijača FCA, koje je nastavljeno u restoranu ‘Talas Dunava’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter