0
Evropske lige

LUDNICA NA VEMBLIJU: Jokanović davao izjavu, a odjednom se sa šampanjcem pojavio čuveni Đorđe Čvarkov! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.18 u 23:50

Fudbaleri Fulama su pobedom u finalu plej-ofa Čempionšipa protiv Aston Vile (1:0), obezbedili povratak u Premijer ligu posle četiri godine u nižem rangu.

Ovaj uspeh londonskog tima izuzetno je obradovao i ljubitelje fudbala u Srbiji, zbog činjenice da su u njega veliki doprinos ugradili naš trener Slaviša Jokanović, ali i reprezentativni napadač Aleksandar Mitrović.

Veliko slavlje Fulamovih navijača na“Vembliju“ upotpunio je i čuveni Đođre Čvarkov, koji je uživo ispratio utakmicu sa Aston Vilom i promociju Mitrovića i drugova u elitni rang.

Inače Dimitrije Banjac, koji u popularnoj humorističkoj seriji „Državni posao“ tumači lik glavnog arhivatora Đorđa Čvarkova, poznat je kao strastveni ljubitelj engleskog fudbala, a nakon pomenute utakmice u jednom momentu je niotkuda iskočio iza Jokanovića koji je davao izjavu engleskim medijima, na iznenađenje naše javnosti.

Kako je to izgledalo možete pogledati u priloženom videu:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter