0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FLEŠ SA MARAKANE: Zvezda i Gračanica igraju 6. juna

Objavljeno: 28.05.18 u 15:35

Gračanica i Crvena zvezda trebalo je da tradicionalno odigraju humanitarnu prijateljsku utakmicu na Kosovu i Metohiji i ovog proleća, ali crveno-belima nije dozvoljena poseta južnoj srpskoj pokrajini. Ova utakmica biće, ipak, odigrana, ali u Beogradu.

U sklopu infrastrukturnih radova koji se već neko vreme odvijaju na i oko stadiona „Rajko Mitić“, završena je izgradnja još jednog pomoćnog terena. Radi se o terenu broj ‘šest’ sa prirodnom travom koji se takođe nalazi u kompleksu terena omladinske škole. Prva utakmica koja će biti odigrana na ovom novom terenu biće upravo utakmica između Crvene zvezde i Gračanice.

Ova utakmica biće odigrana u sredu, 06. juna od 17,30. Naši gosti iz Gračanice doći će dan ranije, u utorak, i tom prilikom će obići klupski muzej. Podsećamo, deca iz Gračanice bila su Zvezdini specijalni gosti na poslednjoj ovosezonskoj utakmici protiv Voždovca kada su prisustvovali i svečanoj ceremoniji dodele pehara, a dan ranije odigrane su i dve prijateljske utakmice u godištima 2008. i 2009.

Biće ovo lepa prilika da Zvezdina publika uživo vidi kako izgleda novoizgrađeni teren, ali i da pozdravi klub sa Kosmeta sa kojim Crvena zvezda gaji izuzetno bliske i prijateljske odnose.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter