0
Domaći fudbal

UDARNE VESTI DANA: Zbog Karijusove greške uvrede za Srbiju, spektakularan gol Kataija, Partizan dobija sjajno pojačanje, i kakve veze sa Salahovom povredom ima Vladimir Putin?

Objavljeno: 27.05.18 u 23:30

Mesec maj približava se kraju, samim tim i početak takmičenja koje čitav svet iščekuje sa nestrpljenjem, Svetskog prvenstva u Rusiji. Šampionati su gotovi, ali manjak utakmica ne znači i manjak uzbuđenja, pa je i danas, 27. dana ovog meseca, bilo pregršt vesti koje su obeležile protekla 24 časa.

Izlišno je reći da su Crvena zvezda i Partizan ponovo bili najinteresantniji, ali su se među „večite“ ugurali i neki drugi „junaci“.

Navijače novog šampiona Srbije zanima kakav će tim naredne godine Vladan Milojević predvoditi u pokušaju da se domogne Lige šampiona, a među tim igračima gotovo sigurno neće biti dvojice bez kojih je uspeh prošle godine bio praktično nezamisliv. I dok će jedan put Francuske a drugi najverovatnije u Tursku, čelnici Zvezde pokušavaju da izvuku što bolje uslove kako bi iskoristili eventualno učešće sjajnog krila na Mondijalu i tako došli do sredstava neophodnih za život kluba.

Bivši fudbaler Zvezde Aleksandar Katai postigao je jedan od lepših golova u MLS ligi 

Košarkaše Zvezde sutra očekuje prvi duel polufinalne serije Superlige protiv Partizana, a tim povodom o ovom meču je pričao Milenko Topić, aktuelni trener crveno-belih

A Topićev doskorašnji nadređeni na klupi tima sa Malog Kalemegdana mogao bi uskoro da, uprkso lošoj sezoni sa Zvezdom, dobije priliku na novom poslu.

Što se tiče Partizana, pred duel sa Zvezdom oglasio se i trener Nenad Čanak i tom prilikom otkrio da li će u timu biti Bondža Si, dok bi fudbalska selekcija u narednoj sezoni mogla da dobije izuzetno vredno pojačanje u vidu reprezentativnog fudbalera koji će navijače sigurno oduševiti.

A „šlag na tortu“ predstavlja i odluka da se vaterpolo klub Partizan „fuzioniše“ sa još jednim klubom, što bi moglo da bude sudbonosno u daljem ozdravljenju vaterpolo giganta.

I bivši napadač, ali i trener Partizana Aleksandar Mitrović i Slaviša Jokanović ne prestaju da silaze sa stranica sportske štampe pre svega u Velikoj Britaniji, nakon što su obezbedili povratak u Premijer ligu pobedom nad Aston Vilom u plej ofu, a tim povodom njihova imena našla su se i na zvaničnom Tviter nalogu ambasade Velike Britanije u Srbiji. No, to nije sve, pošto je Mitrović još jednom dobio potvrdu fantastične sezone u vidu pesme koju su mu navijači otpevali nakon završetka utakmice.

A za kraj, Liga šampiona i niz poprilično neverovatnih priča o pobedi Reala nad Liverpulom.

Tako je Ronaldo izjavom bacio čitav fudbalski svet u nekakvo stanje transa i histerije, navijač Liverpula zbog loše partije Karijusa izazvao pravo opsadno stanje na Tviteru uvredivši Srbiju, dok je Jirgen Klop po ko zna koji put pokazao da možda nije Murinjo, ali je bez dileme u srcima navijača poseban.

I dok se teoretičari zavere delom zabavljaju pomalo neverovatnim spletom okolnosti, drugi deo je pažnju posvetio Serhiju Ramosu i povredi Salaha. Španac se izvinio, ali ga je osmeh odao, no nije on jedini koji ima razloga za smeh, pošto se pojavila informacija da je zapravo glavni „krivac“ za Salahovu povredu niko drugi do – Vladimir Putin!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter