0
Evrokupovi

TEORETIČARI ZAVERE, POSLASTICA ZA VAS: Garet Bejl, Kristijano Ronaldo i pitanje – da li je ovde umešana neka ‘viša sila’? (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 27.05.18 u 21:57

Ljubitelji fudbala tokom današnjeg dana u najvećoj meri pričaju o katastrofalnim greškama Lorisa Kasijusa, golmana Liverpula, ali je jedan podatak na koji je ukazano tek večeras postao pravi hit širom interneta. I to ne bez razloga.

Kristijano Ronaldo je protiv Juventusa makazicama u trećoj sekundi 64. minuta povećao na 2:0 i tako praktično trasirao put ka finalu.

A u finalu, u istom minutu, samo ovog puta u prvoj sekundi, Garet Bejl je podjednako fantastičnim udarcem zadao Liverpulu udarac od kog se Redsi nisu oporavili.

I dok nema sumnje da će se posle ovoga pojaviti brojne teorije zavere, naše kao ljubitelja fudbala je da uživamo u svakom momentu koji nam ovi majstori prirede. Pa makar ovakvi potezi bili deo nekih nama neobjašnjivih i neshvatljivih, takozvanih „viših sila“.

(Youtube/WDPRO ID)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter