0
Košarka

NBA: ‘Ratnici’ preživeli, ‘majstorica’ i na ‘Zapadu’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.18 u 09:10

U šestom meču finalne serije ‘Zapada’ Golden Stejt je demolirao Hjuston 115:86 i izjednačio je u seriji 3-3.

Kako na ‘Istoku’, tako i na ‘Zapadu’, gledaćemo ‘majstoricu’. Golden Stejt je sinoć pocepao Roketse 115:86 i odlučujući meč igraće se u Hjustonu 29. maja. Početak meča nije ličio na laku pobedu ‘ratnika’, činilo se da će ‘rakete’ veliko finale overiti u gostima. Prvu četvrtinu gost je dobio ubedljivih 39:22. Ipak, drugo poluvreme bilo je noćna mora za košarkaše Hjustona. Tompson i Kari su namestili nišanske sprave i spasa nije bilo. U trećoj deonici 33:16, a onda poniženje Hardena i drugara koji su u poslednjih 12 minuta postigli svega devet poena, a primili 31.

Golden Stejt je do pobede vodio Tompson sa 35 poena i čak devet pogođenih trojki. Pratio ga je Kari sa 29 koševa, dok je Durent dodao 23 poena. Kod Hjustona standardno dobar bio je Harden sa 32 poena, mada je neshvatljivo stao u drugom poluvremenu. Gordon je ubacio 19, a Ariza 14 poena.

Kao što smo već rekli ‘majstorica’ je na programu 29. maja, a domaćin je Hjuston.

‘Istok’ – finale:

Boston – Klivlend 3-3

‘Zapad’ – finale:

Hjuston – Golden Stejt 3-3

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter