0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AKTIVIRANI PREGOVORI: Zvezdinom univerzalcu suđena selidba u Tursku!

Objavljeno: 27.05.18 u 16:31

Posle Gectepea ponovo je u igri ekipa koja je zimus želela srpskog igraca, a dolazak novog trenera povećava šanse da se sklopi posao.

Dugo su u januaru trajali pregovori za selidbu Slavoljuba Srnića iz Crvene zvezde u Trabzon, a izgleda da je univerzalcu suđena selidba u Tursku.

Bio je na spisku Gectepea, ali pošto je trener Tonus otisao u redove plavo-crvenih ponovo sledi nastavak sa klubom čiji je član Luis Ibanjez, koji je ovu sezonu proveo na pozajmici u Karabuku.

Kako saznaje HotSport ovog puta Trabzon će morati da izdvoji oko milion evra za Srnića što je za 200.000 evra više pre nekoliko meseci kada je falio završni korak. Sada ima vremena da se slože kockice, a deo kolača ako dođe do realizacije dobiće Čukarički.

Srnić je zimus produžio ugovor do juna 2019. godine, kako bi voljena ekipa i ‘brđani’ profitirali i narednih dana se čeka povoljan rasplet iz Turske. Do sada su šampiona zvanično napustili: Luka Adžić, Mičel Donald, Damijen Le Talek i golman Damir Kahriman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter