0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

HRABRA I DIRLJIVA PORUKA: Javio se bivši Zvezdin talenat koji boluje od leukemije – ‘Igraću utakmicu života i pobediću!’ (FOTO)

Objavljeno: 26.05.18 u 10:28

Tom prilikom je detaljno objasnio kako bi i kada svi zainteresovani humani ljudi mogli da mu pomognu.

Nakon što mu je dijagnostifikovana leukemija, cela Srbija se upustila u akciju doniranja krvi za Stefana Čikića, nekadašnje velike nade Crvene zvezde, a ubrzo se javio i sam fudbaler putem svog Instagram profila.

– Ljudi, Hvala svima na podršci, neverovatni ste. Da, istina je, u bolnici sam i igraću svoju utakmicu života i pobediću. Dijagnostifikovana mi je leukemija i hvala Bogu prognoze su dobre.

– Što se tiče krvi ima jako puno vas koji su se javili i hvala vam na tome. Situacija je takva da svaki muškarac koji je A (+, -) krvna grupa može da donira samo u Beogradu radnim danima od 8-10.30 u ulici Svetog Save 39.

– Bitno je da ste zdravi i da niste unosili bilo kakve supstance. Ko dolazi prvi put na proveru krvi pa ako odgovara mojoj biće pozvan kad mi bude krv zatrebala. Ako vam treba još informacija pitajte na broj 062512445 (Maria). Hvala još jednom.

 

A post shared by Stefan Čikić (@stefancikic) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter