0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SLS: Borac furioznom drugom četvrtinom ‘slomio’ Dinamik i plasirao se u polufinale

Objavljeno: 25.05.18 u 20:28

Košarkaši Borca iz Čačka poslednji su polufinalisti Superlige Srbije, pošto su u trećoj utakmici četvrtfinala plej-ofa kao domaćini bili bolji od ekipe Dinamika sa 85:77.

Ekipa Jovice Arsića je ključnu razliku na ovoj utakmici napravila u drugoj četvrtini koju je dobila rezultatom 32:15 i na veliki odmor ponela 13 poena prednosti. Preostala tri kvartala pripala su Dorćolcima, za koje je ipak deficit iz drugog perioda bio nenadoknadiv.

Ekipa Mute Nikolića je na tri ipo minuta pre kraja utakmice uspela da priđe na šest poena zaistatka (81:75), međutim snađe za preokret nisu imali.

Najefikasniji u redovima Borca bio je iskusni Marko Marinović sa 22 poena, Nikola Pešaković je dodao 17, dok je Miloš Dimić meč završio sa 13 poena.

Kod Dinamika prednjačio je Andreja Stevanović sa 21 poena, a dvocifren je bio još samo Aleksandar Todorović sa 10 poena.

Čačani će se u borbi za finale sastati sa ekipom FMP-a, a prvi meč je na programu 29. maja u Železniku. Drugi polufinalni par čine Crvene zvezda i Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter