0
Evropske lige

RIVALDO POGODIO U METU: Nejmar mora da ode iz PSŽ ako želi da bude najbolji (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.18 u 09:32

Legendarni Brazilac Rivaldo izjavio je da Nejmar mora da napusti Pariz ako želi da osvoji Ligu šampiona i postane najbolji igrač na svetu.

Dolazak Nejmara u Pari Ser Žermen bio je odličan marketinški potez, podigla se velika prašina i okrenule ogromne pare, ali u fudbalskom smislu za Brazilca to nije bilo efikasno.

Od Lige šampiona se oprostio već u osmini finala, a ‘dupla kruna’ u Francuskoj ne može da sakrije činjenicu da je daleko od ‘krova Evrope’.

Zato se ovih dana uveliko priča da bi mogao da pređe u Real Madrid. I dok se nagađa da li je sve rešeno ili je Tomas Tuhel uspeo da ga nagovori da ostane, čuveni Rivaldo ima poruku za Nejmara.

Nejmar mora da napusti PSŽ i pređe u Real ili neki od engleskih timova. Samo tako će imati šansu da osvoji Ligu šampiona. Realno, francuska liga nije ni blizu Primeri ili Premijer ligi. A ako želite da osvojite Ligu šampiona, morate biti tamo. Ako to uradite, imate šansu da postanete najbolji igrač na svetu – rekao je bivši igrač Barselone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter