7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda spremila blizu milion evra za napadača Brage! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.18 u 10:08

Dogovor dva kluba je na pola puta i gornja granica za plaćanje se probija pošto je potreban još jedan adut u evropskoj misiji.

Spominjalo se nekoliko igrača koji bi trebalo da pojačaju napad Crvene zvezde, a na spisku pored dva stranca Pukija i Soldana je Nikola Stoiljković.

Kako saznaje HotSport ekstra ponuda je poslata na adresu Brage i crveno-beli su spremni da plate oko milion evra za jos jednog aduta u evropskoj misiji. Posle sezone na pozajmici u Kajzeriju bivši napadač Rada i Čukaričkog dobio je poziv iz Ljutice Bogdana da ponovo sarađuje sa Vladanom Milojevićem.

Crveno-beli su danima unazad veoma ažurni na polju dovođenja igrača, a plan je da crveno-beli dres nose naredne sezone: Jovančić, Mitrović, Meleg, Medojević, Jevtović, Marin

Ostaje da se sačeka realizacija poslova i vremena nema baš mnogo, ali neki rok je kraj sledećeg meseca pošto kvalifikacije za Ligu šampiona startuju 11. ili 12. jula.

FOTO: STARSPORT
0
0

7 Komentara

  1. Zvezda treba da dovede Vijeiru,tj da ga vrati. Dobar je igrač,pa makar i bio rezerva neka bude tu.Znamo šta zna.Ja mislim da će Ben sledeće sezone da eksplodira,i treba tražiti njemu partnera u napadu da se sa njim uklapa.

    0
    0
    Odgovori
    • Poštovani ,u ime unije botova “Željko Pantić” čast mi je da vas obavestim da ste dobitnik zlatne tastature kao najveći i najnapaceniji bot ,kao i titulu master bot koju samo odabrani dobijaju
      Tastatura je inače vodootporna tako da bez brige kada u zanosu pustite suze
      Cestitke od srca i neka ovo bude samo podstrek za naredna nadahnuća

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter