0
Evropske lige

JUVE NAŠAO ZAMENU ZA BUFONA: Jedan mig ‘stare dame’ dovoljan da osvoji reprezentativnog golmana

Objavljeno: 21.05.18 u 18:55

„Stara dama“ punih 17 godina nije brinula brigu o „jedinici “ na svom golu, ali na kraju ove sezone situacija je drugačija.

Đanluiđu Bufon u subotu je odigrao svoju poslednju utakmicu u dresu Juventusa i u narednim danima će i zvanično postati novi golman Pari Sen Žermena.

Tako je kao jedina opcija na golu „bjankonerima“ ostao Vojček Ščensni, a uprava kluba želi da pred narednu sezonu konkurenciju među stativa pojača i reprezentivnim golmanom.

Naime, poslednjih dana se učestalo pominje prelazak Matije Perina iz Đenove u redove sedmostrukog uzastopnog prvaka Italije, a potvrdu da je ovaj tranfer vrlo blizu potvrdio je i sam golman.

-Jasno je da ću preći u Torino-, potvrdio je Perin u intervjuu za „Korijere di Torino“.

Dvadesetpetogodišnji reprezentativac Italije ističe da se prelazak u redove tako velikog kluba kakav je juventus jednostavno ne odbija.

-Raduje me činjenica da sam jedna od glavnih meta Juventusa ovog leta. To je klub koji ne zove svakoga i to mi veoma imponuje. Ne znam da li je dogovor postignut, ali znam da ako postoji i najmanja mogućnost za transfer, da ću onda preći u Torino-, izjavio je Perin.

Naravno, oko ovog transfera se pita i njegov trenutni klub, međutim čini se da će želja samog čuvara mreže da pređe u redove „stare dame“ na kraju ipak presuditi.

-Saslušaćemo sve predloge, ali opet teško mi je da kažem ne Juventusu. To je izbor koji moram da napravim narednih dana. Da li sanjam da igram Ligu šampiona? Naravno, a jedini način da ispunim taj san je da napustim Đenovu“, zaključio je Matija Perin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter