0
U pripremi

FOTO: Twitter

JOŠ ĆEMO GA GLEDATI NA NAJVEĆOJ SCENI: Bufon se dogovorio sa novim klubom, potpis već sutra!

Objavljeno: 21.05.18 u 15:14

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon u subotu se oprostio od dresa Juventusa, koji je sa ponosom nosio punih 17 godina, ali njegovo napuštanje Torina ne znači i kraj njegove karijere.

Iako je polako zagazo u petu deceniju života popularni Điđi je pokazao da i dalje može mnogo da pruži na vrhunskom nivou, pa po pisteku njegovog ugovora sa „bjankonerima“ nisu ni manjkale ponude velikih klubova.

Prema poslednjim informacijama Bufon je nakon šampionaskog slavlja sa Juventusom odlučio da se od naredne sezone preseli u Francusku i potpiše ugovor sa ekipom Pari Sen Žermena.

Jedan od najboljih golmana u istoriji fudbala sutra bi trebao da otputuje u „grad svetlosti“, gde će sa „svecima“ potpisati dvogodišnji ugovor vredan 7.000.000 evra po sezoni.

Tako će Bufon u naredne dve godine imati priliku da dođe do trofeja Lige šampiona, koji mu je tokom karijere u nekoliko navrata izmicao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter