0
Evropske lige

SERIJA A: ‘Rosoneri’ ponizili Fiorentinu, poznat i poslednji putnik u niži rang (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.18 u 20:05

Polako se spušta zavesa i na Seriju A, a danas su na programu utakmice poslednjeg kola.

Milan je na San Siru prosto pregazio Fiorentinu sa 5:1. Golove za domaće postigli su Hakan Čahlanoglu, Patrik Kutrone (dva), Nikola Kalinić i Đakomo Bonaventura. Počasni pogodak za ‘violu’ delo je Đovanija Simeonea.

Napoli je na Siciliji savladao Krotone sa 2:1, čime je poslao današnjeg protivnika u Seriju B. Strelci za Napolitance bili su Arkadiuš Milik i Hoze Kaljehon, a častan poraz svojoj ekipi doneo je Tuminelo u poslednjem minutu meča.

Spal se spasao pobedom u poslednjem kolu nad Sampdorijom od :1, čime je ostvario istorijski uspeh i izborio igranje u najvišem rangu i naredne sezone. Opstanak domaćinu doneli su dvostruki strelac Antonući, odnosno Grasi. Strelac za Samp bio je Kovacki.

‘Minimalce’ su ostvarili Kaljari kod kuće protiv Atalante, Kjevo takođe na domaćem terenu protiv Beneventa i Udinese, koji je bio bolji od Bolonje.

Ranije danas, Torino je kao gos savladao Đenovu sa 2:1, a čitav meč za ‘bikove’ branio je srpski golman Vanja Milinković-Savić, kog je na veoma lep način savladao iskusni Goran Pandev.

Večeras od 20.45 nakon duela Lacio – Inter i Sasuaolo – Roma, biće poznati svi putnici u Ligu šampiona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter