1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VIKTOR HRIJAPA ZA HOTSPORT RAZREŠIO MISTERIJU: Evo odakle Teova glava na tribinama Arene! (FOTO)

Objavljeno: 19.05.18 u 16:13

Viktor Hrijapa je sa moskovskim CSKA poražen u polufinalu Fajnal fora Evrolige, ali ga poraz nije sprečio da danas bude jedan od učesnika „One team“ akcije, u kojoj su ambasadori Evrolige učestvovali u zajedničkim aktivnositma i igrama sa decom sa Specijalne olimpijade.

Kao jedan od najvažnijih igrača čete trenera Itudisa, Hrijapa je istakao da je prirodno razočaran, ali…

Ne možemo da promenimo prošlost. Preostaje nam taj meč za treće mesto, iako neće ozbiljnije promeniti plasman… Igraćemo za naše porodice, prijatelje i navijače, i pokušaćemo da pobedimo Žalgiris.

Što se događaja na kom je nekoliko momenata pre našeg razgovora učestvovao, istakao je da mu je drago što je deo svega vezanog za Fajnal for:

Osećaj je sjajan. Radimo prelep posao, igramo košarku, a danas smo bili deo „One team“-a, priče koju podržavamo još od početka regularne sezone, došao je red i na finalni deo. Upoznali smo decu u Beogradu, i znate šta? Najvažnije je da samo učinili da se osete dobro, da smo proveli lepo vreme zajedno. Nije poenta da ih naučimo kako da igraju košarku, već da se osete lepo, da im bude lepo i da uživaju i u ovom danu, i u životu generalno.

Pisali smo juče o ženi koja je na utakmicu došla noseći veliku kartonsku glavu Miloša Teodosića.

Kako je kasnije, tokom meča, pored Teove dotična gospođa izbacila i Hrijapinu, nismo mogli a da ga ne pitamo – odakle velike glave Miloša Teodosića i njega samog tokom meča sa Realom na tribinama?

 

Jesam, video sam to… Ima ih nekoliko, tih glava – Miloševa, moja… Znači da su navijači spremno dočekali Fajnal for, i zahvalni smo im na tome. Sutra ćemo igrati za njih.

Potom nam je malo detaljnije pojasnio poreklo tih velikih glava:

Tokom sezone jedan navijač je došao na ideju da napravi nekoliko tih velikih glava, i viđali smo ih i tokom sezone, pa i sad, u Beogradu. Koliko znam, napravljene su glave svih igrača, mislim da ih je još bilo juče na tribinama, zaključio je Hrijapa kroz osmeh.

0
0

1 Komentara

  1. žena se zove Marina, ona je poznatna navijačica. Ponekad nose majicu sa Milosevim brojem, ponekad sa brojem 31(Hrijapa)
    Svi košarkaši CSKA i njihove žena znaju Marinu, a deca e obazavaju)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter