0
Domaći fudbal

PLES SA LOPTOM I ‘RABONA’: Pitaju nas kako on nije prošao u Partizanu i još smo ga dobili za džabe?! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.18 u 19:04

Da li su se u Partizanu zaista prevarili?

Mohamed El Monir u Partizanu je proveo 12 meseci i nije pokazao gotovo ništa, jer nije dobijao ni izbliza šansu kao što je najavljivano.

Zimus je prelaskom u MLS napravio prekretnicu u karijeri i situacija ‘preko bare’ je značajno drugačija kada je u pitanju levonogi Libijac.

– Nedavno sam boravio u Sjedinjenim Američkim Državama i uverio sam se koliko u Orlandu cene Monira. Ljudi iz kluba postavili su mi samo dva pitanja. Prvo: da li je moguće da on nije prošao u Partizanu? Drugo: kako je moguće da smo ga doveli bez obeštećenja? Ovo drugo zbog toga što kažu da već sad vredi oko 2.500.000 evra. Pomoćni trener Čikaga, Marko Mitrović kaže da Monir ‘leti’ terenom – izjavio je Petar Bazić, menadžer El Monira.

U Humsku je stigao na poziv Marka Nikolića, ali se sve promenilo njegovim odlaskom i dolaskom Miroslava Đukića, kog kog je bio četvrti izbor na levom boku iza Nemanje G. Miletića, Slobodana Uroševića i Nemanje Antonova. Zato je i otišao bez dinara u Ameriku.

– Suština je da je Partizan dvaput hteo da plati obeštećenje. Jednom 250.000 evra, drugi put 300.000 evra, da bi na kraju došao kao slobodan. Da li je problem kad igrač dođe u veliki klub kao slobodan? U Partizanu su mu zamerali defanzivu, a ‘preko bare’ baš pričaju o njegovoj defanzivi. Da li je tolika razlika u gledanju fudbala? Ko greši ovde? Ili treba da bude mudar kao Orlando i uzme nekoliko miliona – ističe Petar Bazić.

Novu majstoriju El Monir izveo je noćas u meču protiv Toronta kada je napravio sjajan slalom u kazneni prostor, zatim pao, pa ustao i rabonom nastavio akciju koja je završena golom za 1:1.

Pogledajte:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter