7
Domaći fudbal

MILAN KARADŽIĆ: Mažić nije ugrožen, Đurović i Radoman su neodgovorni!

Objavljeno: 19.05.18 u 12:35

‘Slučaj Subotica’ i dalje trese Srbiju, a sada se oglasio i predsednik Sudijske komisije FS Srbije Milan Karadžić.

On je na prvom mestu stao u zaštitu našeg najboljeg arbitra Milorada Mažića, jer su se pojavile prilče da bi moglo da mu bude oduzeto da sudi finale Lige šampiona u Kijevu.

– Namere su nečasne i nemaju nikakve veze sa sportom. To je klasična zloupotreba trenutne pozicije Mažića. I to što je Srđan Obradović uradio u Subotici nikako nije moglo da utiče na odluku UEFA koga će da delegira u finalu Lige šampiona. Ni sad, ni pre mesec dana, ni pre šest meseci – istakao je Karadžić za agenciju ‘Beta’.

Predsednik Sudijske komisije FS Srbije se potom osvrnuo na reči svog saradnika Rake Đurovića i bivšeg arbitra Miroslava Radomana.

– Te izjave, bez dileme, narušavaju integritet sudijske organizacije. Đurović je član Sudijske komisije od početka sezone i za taj angažman prima nadoknadu. Ako je bio nezadovoljan radom komisije, zašto je nastavio da radi i da prima tu istu nadoknadu? Ne bih otvarao knjigu i podsećao javnost na neke detalje iz prošlosti, ali mi smeta da neko na ovako ružan način pokušava da omalovaži rad institucije koja mu je poverila odgovoran posao i čiji je deo. Miroslav Radoman je posebna priča. Pokušava da javnim nastupima i iznošenjem neistina dezavuiše rad Saveza. On ima poseban razlog za to jer svima je poznato zašto je smenjen sa te dužnosti.

Na kraju Milan Karadžić je rekao da Srbija nikada ne bi imala Milorada Mažića da je bilo do Radomana.

– Njegove frustracije kada se radi o Mažiću i opterećenost njegovim likom i delom su odavno poznati fudbalskoj Srbiji. Dobio je neograničeno poverenje Izbršnog odbora FSS i velika ovlašćenja koje je zbog lične sujete teško zloupotrebio. Njegov primarni cilj bio je da ne dozvoli Mažiću da sudi nijedan derbi, samo da ga ne bi prestigao po broju odsuđenih derbija. Sav njegov angažman bio je usmeren na rušenje Mažića koji je danas možda najbolji sudija na svetu. Čak je insistirao da se piše Sudijskoj komisiji UEFA da se Mažić briše sa liste. Kakav moralni kredibilitet ima taj čovek? – zapitao se Karadžić.

Sastanak Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije na kom bi trebalo da se govori o suđenju održaće se 22. maja u Surdulici.

0
0

7 Komentara

  1. U pravu je covek sto kaze da je Zvezdi Mazic svirao 2 penala, ali je zaboravio da kaze da je taj derbi bio revijalan jer Zvezda je vec bila prvak . A sta cemo sa ostalim derbijima gde je svirao i gde se resavalo prvenstvo uli finale kupa a on direktno pomogao Partizanu .

    0
    0
    Odgovori
  2. Mažić kada je sudio derbi,Zvezda je uvek bila pokradena.Inače, Milan Karadžić je osvedočeni navijač Partizana od malih nogu i aktivni učesnik afere“partizanovih 6 titula“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter