2
Evropske lige

VRATILI SE GDE IM JE I MESTO: Parma posle četiri godine ponovo u Seriji A!

Objavljeno: 18.05.18 u 23:20

Fudbaleri Parme uspeli su da se u poslednjem kolu na čudesan način dokopaju druge pozicije na tabeli i direktnog plasmana u elitni rang italijanskog fudbala, zahvaljujući velikoj pomoći ekipe Fođe.

Pre finalnog kola „mlekadžije“ su zaostajale dva boda za ekipom Frozinonea, koji je u poslednjem meču na svom terenu imao zicer protiv nezainteresovane Fođe, ali je na kraju remizirao rezultatom 2:2.

Sve do 89. minuta Frozinone je u džepu imao tri boda koja su mu garantovala promociju u viši rang, ali se tada umešao Roberto Florijano koji je prelepim lobom zaledio domaću publiku i u Seriju A gurnuo Parmu koja je sa 2:0 bila bolja od Spezije.

Tako se nekadašnji osvajač Kupa UEFA četiri godine nakon bankrota i tumaranja po nižim rangovima napokon vratio u elitu, gde mu je sasvim sigurno i mesto, dok će Frozinone šansu za prolaz morati da traži kroz baraž.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter