0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VASA MICIĆ NAKON POLUFINALA: Fenerovo iskustvo presudilo, Dikson čovek odluke

Objavljeno: 18.05.18 u 20:33

Košarkaši Žalgirisa nisu uspeli da prirede novo iznenađenje, pošto su posle velike borbe u polufinalu Evrolige u „Beogradskoj areni“ poraženi od Fenerbahčea rezultatom 76:67.

Držali su Litvanci priključak sve do početka četvrte četvrtine, a onda je branilac titule dodao gas i serijom poena na startu poslednjeg desetominutnog perioda rešio pitanje pobednika.

Srpski plejmejker u redovima Žalgirisa, Vasa Micić, ovo pripusije većem iskustvu rivala koji poslednjih sezona redovno igra ovakve mečeve.

-Fener nas je danas dobio na iskustvo. Jeste da ta reč danas zvuči izlizano, ali definitivno je to tako. Kada smo se približili na tri-četiri razlike, da smo odigrali dva pametnija napada možda bi smo bili u prilici da i mi povedemo, ali eto jednostavno to nismo uradili. Sa druge strane oni su imali danas vrlo raspoloženog igrača koji im je maltene doneo pobedu, to je Bobi Dikson. Izvanredno je odigrao  svoju rolu i rešio ovaj meč- zaključio je Micić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter