0
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2017-2018 Cukaricki v Radnicki Nis Petar Bojic (L) Nemanja Milojevic (C) and head coach Nenad Lalatovic (R) Beograd, 19.08.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

TRANSFER PRAKTIČNO ZAVRŠEN: Sin Vladana Milojevića od naredne sezone u crveno-belom, ali ne u Zvezdi!

Objavljeno: 18.05.18 u 21:53

Nemanja Milojević, sin trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića će ovog leta napustiti ekipu Čukaričkog, ali ne i domaći fudbal.

Naime, prema poslednjim informacijama mladi krilni napadač blizu je dogovora sa novosadskom Vojvodinom u koju bi trebao da dođe kao slobodan igrač, pošto mu ugovor sa „brđanima“ ističe na kraju sezone.

Kako stvari trenutno stoje, Milojević bi prvog dana letnjeg prelaznog roka trebao da ozvaniči trogodišnji ugovor sa novosadskim klubom.

U jednom periodu postojale su priče da bi Milojević junior mogao da zaigra i kod svog oca u Zvezdi, međutim očigledno da od te saradnje neće biti ništa, već će mladi grčki reprezentativac na kraju zadužiti crveno-beli dres novosadske „stare dame“.

Nemanja Milojević je ove sezone odigrao 28 utakmica za Čukarički i postigao tri pogotka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter