0
Evroliga

TEODOSIĆ O F4 EVROLIGE: Svako može da pobedi svakog, ali Obradović ima najveći motiv (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.18 u 13:25

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić izneo je svoje prognoze za F4 Evrolige, rekavši da su CSKA i Fenerbahče glavni favoriti, ali i da ‘svako može da pobedi svakog’.

Naravno, najviše je pričao o bivšem klubu, CSKA, pohvalivši trenera Dimitrisa Itudisa i sistem rada.

– CSKA ima sjajan sistem, od organizacije kluba, preko Itudisa kao trenera, najboljeg u Evropi uz Željka Obradovića. Imali su malih problema sa povredama. Nadam se da će pružati partije na dosadašnjem nivou.

Na pitanje da li Real može da ugrozi ‘armejce’ rekao je:

– U Evropi ima par ekipa koje igraju konstantno, tu je i Real. Znaju da osvajaju trofeje, imaju sjajnu ekipu. Ne treba ih potcenjivati, a mnogi su ih potcenili zbog povrede Ljulja. Ako ništa drugo, namučiće ostale.

O Luki Dončiću:

– Bio je lider na Evropskom prvenstvu uz Dragića, na našu žalost, a sa 18 godina igra na sjajnom nivou. Verujem da će tek zablistati u Beogradu.

Košarkaš Klipersa naglasio je da ipak Obradović ima najveći motiv.

– Fenerbahče će igrati maksimalno, Željko ‘juri’ desetu titulu. Iako oslabljeni odlaskom Bogdanovića, daće sve od sebe, da li će to biti dovoljno – videćemo, jasan je kapiten ‘orlova’.

Pričao je i o Žalgirisu, NBA ligi, a čitav intervju možete pogledati u snimku ispod.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter