0
Evroliga

ŠARUNAS JASIKEVIČIUS: Bila je ovo čudna utakmica, nisam očekivao da igramo dobru i lepu košarku ali…

Objavljeno: 18.05.18 u 21:24

Trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus je posle poraza od Fenerbahčea istakao da je njegov tim mogao i bolje od onoga što je večeras prikazao.

Popularni Šaras smatra da je njegov tim odigrao „čudnu utakmicu“, te da je napravio dosta sitnih greški koje im aktuelni šampion Evrope nije oprostio. Na kraju je ipak sportski čestitao Fenerbahčeu ns zasluženoj pobedi.

-Čestitam Feneru i Željku. Bila je čudna utakmica, mislim da je najbolja reč da objasni šta se desilo jeste to da smo se malo uplašili, verovatno smo malo podlegli atmosferi. Nisam očekivao da igramo dobru ili lepu košarku danas, ali sam mislio da možemo neke sitnice da uradimo bolje-rekao je Jasikevičijus i dodao:

-Njihova veličina i fizička igra su nam pravili probleme. Uprkos tome, momci su se borili do kraja i onda je došao Bobi Dikson i pokazao da je veliki ‘iks faktor’. Malo je to razočaravajuće, jer obično naglašavmo da su veterani taj ‘iks faktor’. Mogli smo da budemo mnogo agresivniji na njemu-, smatra trener Žalgirisa koji je na kraju ipak čestitao svojim igračima:

-Uprkos svemu, čestitam mom timu, napravili su velike stvari i nadam se da nismo završili, jer imamo još jednu utakmicu ovde i nadam se da ćemo je dobiti. Jesmo grešili, ali mislim da ćemo biti bolji u sledećim utakmicama na najvećoj sceni-, zaključio je Jasikevičijus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter