0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OGNJEN KUZMIĆ ZA HOTSPORT: O Fajnal foru, reprezentaciji, ali i mogućem povratku u Zvezdu

Objavljeno: 18.05.18 u 14:38

Ognjen Kuzmić, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, biće deo završnog turnira Evrolige. Doduše, ne kao košarkaš, već će zbog povrede podršku svom Realu iz Madrida pružiti kao navijač. Iskorisitli smo priliku da kratko porazgovaramo sa njim pred trening Reala iz Madrida.

Kuzmić je prošlog leta iz Zvezde stigao u „kraljevski klub“, pa dodatan žal predstavlja i to što će propustiti priliku da se u svojoj dojučerašnjoj „kući“ (Zvezda je prošle godine šest mečeva u Evroligi odigrala u Beogradskoj areni):

– Bio sam tu, da ne kažem vratio se kući… Krivo mi je jer neću igrati, pogotovo zato što se igra ovde. Drago mi je da smo se plasirali, svi smo bili srećni, ali ipak, bilo bi lepše da sam na terenu. Velika je stvar što smo među četiri najbolje ekipe.

 Tvoja očekivanja na turniru?

– Četiri najjače evropske ekipe su tu, igraju jedna protiv druge… Ravnopravno je sve, biće teško za sve, ali navijam za Real, istakao je Kuzmić.

Povreda je sprečila Kuzmića da nastavi sa sjajnim partijama, a reprezentativac Srbije otkrio je kakvo je stanje sad.

– Dobro je, napreduje, ide u željenom toku, nema koraka u nazad, što je najvažnije. Na leto ću trenirati, spremati se za narednu sezonu, pa ćemo videti. Imam veliku podršku svih iz kluba, tako da je sve kako treba.

 Kakva je situacija za sledeću sezonu, ostaješ li u Realu?

– Imam ugovor sa Realom, još uvek nismo razgovarali, tako da… Ne znam ništa konkretnije trenutno, samo razmišljam o tome da se vratim na teren. To je najvažnije.

Isto je i sa reprezentacijom:

– Čekam da ozdravim, pa da me selektor pozove, i to je to.

 Kako komentarišeš proteklu sezonu svog bivšeg kluba, što kao igrač, što kao navijač Zvezde?

– Pa žao mi je što kao bivšem igraču, što kao navijaču Zvezde što nećemo igrati Evroligu. To što se desilo bilo je iznenađenje za sve, ali šta je tu je… 

 Povratak u Zvezdu?

Nikad se ne zna, haha, ostao je zagonetan Kuzmić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter