0
Tenis

NESVAKIDAŠNJA SCENA: Teniska zvezda (ne)opravdano pobesnela, pa polomila sudijsku stolicu reketom (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.18 u 14:20

Karolina Pliškova poražena je u drugom kolu Rima od Marije Sakari (6:3, 3:6, 5:7), a na samom kraju desio se incident koji je ‘izazvala’ Čehinja.

Peta teniserka sveta je pri 5:5 u trećem setu na svoj servis poslala lopticu u aut prilikom smeča, iako se na usporenom snimku jasno videlo da je udarac završio u terenu. Pliškova je takođe to videla vrlo dobro.

Ipak, glavni sudija Marta Mrozinska, u konsultaciji sa linijskim arbitrom odlučila je da ipak dosudi aut, što se ispostavilo kao ključni detalj koji je na kraju prelomio susret i odvelo Pliškovu u poraz.

Po završetku meča Čehinja nije pružila ruku Mrozinskoj, već je reketom razbila sudijsku stolicu sa nekoliko izuzetno jakih udaraca.

Nakon svega oglasila se i njena sestra bliznakinja, Kristina Pliškova, koja je na svom Tviter nalogu napisala:

– Ovo je nešto najgore što sam ikada videla od strane VTA. Nadam se da ova dama, Marta Mrozinska, više nikada neće suditi nijedan meč mojoj sestri i meni, napisala je 71. igračica sveta, uz hašteg #blacklistforever (na crnoj listi zauvek).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter