0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS PLEJ-AUT: Bačka dva puta gubila od Borca pa sa dva igrača više ostala u ‘eliti’, zajedno sa Radom

Objavljeno: 17.05.18 u 19:00

Odigrano je poslednje 37. kolo plej-auta Superlige Srbije, od sledeće sezone u Prvoj ligi Srbije takmičiće se Borac iz Čačka i Javor.

Šou u Bačkoj Palanci. Domaćin je dočekao prežaljeni Borac iz Čačka u utakmici u kojoj ga je pobeda sigurno ostavila u Superligi Srbije. Borac je u Bačkoj Palanci dva puta vodio, ali je Bačka uspela da se vrati i na kraju sa dva igrača više na terenu savlada rivala sa 3:2 i ostane u ‘eliti’.

Pravi derbi viđen je u Ivanjici gde je Javor morao da pobedi Rad kako bi ostao u ligi, a ‘građevinari’ bi u slučaju poraza išli u niži rang. Na kraju 1:1. Domaćin je poveo golom Panića posle velike greške golmana Stevanovića u 18. minutu, ali je Rad izjednačio preko Bjedova u 54. minutu. Rad je od 66. minuta igrao sa igračem manje, jer je isključen Petrović. Tim sa Banjice je tako sačuvao prvoligaški status i naredne sezone.

Novi članovi Prve lige Srbije su Borac iz Čačka i Javor.

SLS PLEJ-AUT 37. KOLO:

Radnik – Mladost Lučani 3:1 (0:1)
Javor – Rad 1:1 (1:0)
Bačka – Borac 3:2 (1:1)
Zemun – Mačva 1:1 (1:1)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter