0
Ostali sportovi

SKLAPA SE TIM ZA NAREDNU SEZONU: Partizan angažovao reprezentativca Holandije

Objavljeno: 17.05.18 u 18:50

Iako ova sezona još nije završena crno-beli već uveliko misle o sastavu za narednu, a danas je stiglo jedno internacionalno pojačanje.

Vaterpolo klub Partizan danas je potpisao ugovor sa reprezentativcem Holandije, Bilalom Gbadamasijem, koji je sa sedmostrukim prvakom Evrope potpisao trogodišnju saradnju.

Gbadamasi je sa beogradskim klubov već trenirao tokom ove i prošle sezone, a aktuelni šampion Srbije je procenio da je sada pravo vreme da na Banjicu dovede jednog od najtalentovanijih holandskih vaterpolista.

Reč je igraču koji je do ove sezone nastupao za šampiona zemlje „lala“ BZC Šurman, a po ocu vuče poreklo iz Togoa dok mu je majka Holanđanka.

Gbadamasi će postati drugi igrač koji je u Partizan stigao iz za vaterpolo pomalo egzotične destinacije kakva je Holandija, a pre njega za crno-bele je nastupao Luk Gilen sada član nemačkog Špandaua.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter