4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

OGROMNO PRIZNANJE: Dvojac Zvezde nije u najboljem timu Superlige, ali jeste Lige Evrope!

Objavljeno: 17.05.18 u 15:19

Portal WhoScored.com je odlučio da crveno-beli dvojac zaslužuje mesto među najboljima.

Liga Evrope je završena, šampion je Atletiko Madrid i na red je došlo svođenje utisaka.

Na pomenutom sajtu pojavio se najbolji tim Lige Evrope, a u njemu na golu Milan Borjan i u defanzivnoj liniji Damijan Le Talek. Zasluge za to imaju sami fudbaleri jer je tim sastavljen na ostovu statističkih podataka, u kojima je čuvar mreže crveno-belih bio bolji i od slovenačkog kolege, Jana Oblaka, te se zasluženo našao na prvom mestu.

Borjanova prosečna ocena bila je 7,20, a uz to je u čak pet navrata imao popularni ‘klin šit’, odnosno mečeve bez primljenog gola, uz tri i po odbrane po utakmici u proseku.

Sa druge stran, Le Talek je prema statistici imao 6,3 ‘čišćenja’ po meču uz prosečnu ocenu 7,28 koja ga je stavila u pravi ‘defanzivni krem’ ovog elitnog takmičenja.

Uz dva igrača Zvezdem u najboljem timu su još Antoan Grizman, Štefan Lajner, Sotiris Papajanopulos, Domeniko Krišito, Ken Sema, Remo Frojler, Luis Alberto, Dimitri Paje i Nabil Fekir.

FOTO: WHOSCORED.COM
0
0

4 Komentara

  1. LeTalec…? Je li to onaj sto je pasao travu nakon lomljenja kicme kad ga je „polomio“ driblingom Ozeg na Derbiju? Ove nebulozne ankete su skroz nebitne i sluze za zamajavanje malih klubova poispadalih i 16-tini Liga Evrope!
    On je najveca prevarau cz, i bilo bi lepo da se i Zvezda oklizne na njemu isto kako je on pojeo sutlijass od Ozega! Golman je bio solidan i ima moj respekt!

    0
    0
    Odgovori
    • Tošo Tumbase, da li stvarno misliš da neko objavi tim EL da bi nekoga tešio, hahaha.Koga briga za bilo koga ko ispadne bilo kad ? Ako tako gledaš kako onda Mustafi u timu naše lige kad mu je suza stigla do grudi od kad je Bokule šutnuo dok mu nije ušlo, a do nosa posle Radonjizma. a šiljato mu muno Šiljo.Ko je taj Ožegu?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter