0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Predlažemo četiri ‘fiksa’ sa jakim kvotama

Objavljeno: 17.05.18 u 12:18

Podvlačila se po neka ‘mina’ prethodnih nekoliko dana, ali ponovo je izbor sužen i nema mečeva u jakim takmičenjima koja su završena za vikend i nadmetanja u baražu dobijaju na značaju.

JENISEJ – ANŽI 1 (2.30)

Ne tako davno gosti su se borili za titulu u Rusiji, a posle enormnog smanjivanja ulaganja gazde Kerimova danas se bore za opstanak i nisu favoriti protiv rivala iz Druge lige.

BISTRICA – PIRIN 2 (1.80)

Nije lako održati dobru formu mesecima unazad, ali gostujući tim se u samom finišu sezone nalazi u naletu i dolaze po nova tri boda.

AMKAR – TAMBOV 1 (1.65)

Timu iz Perma je opstanak izmakao za jedan bod, pa moraju u borbu za ostanak u eliti kroz još dve utakmice i kod kuće se očekuje pun pogodak pred revanš i svakako da imaju ulogu favorita.

VOLFZBURG – KIEL 1 (2.00)

I pre dve godine su se ‘vukovi’ nasli u sličnoj situaciji i uspeli su da sačuvaju status u elitnom rangu, a večeras će juriti pobedu po svaku cenu za mirne snove pred revanš mada neće imati baš lagan posao.

Ukupna kvota na tiketu je 13.66.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter