4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Le Talek razgovarao sa upravom, epilog je poznat…

Objavljeno: 17.05.18 u 17:50

Posle sastanka poznat je naredni potez crveno-belih kada je u pitanju status defanzivca, koji je odigrao preko sto utakmica za klub.

Sve je poznato, a rasplet je HotSport najavio još pre mesec dana kada je Damjan Le Talek (28) definitivno pored ponude da produži ugovor odlučio da napusti Crvenu zvezdu. Kod Francuza nije došlo do promene plana ni posla ekstra uslova da godisnje zarađuje čak pola miliona evra, pošto je njegov plan da pokuša da naredne sezone igra u Francuskoj. Posle tri slobodna dana koja je dobio od trenera Vladana Milojevića danas je usledio sastanak sa rukovodstvom na kom je štoper definitivno odbio nastavak saradnje sa šampionom Srbije.

Zimus nije želeo u Legiju za 600.000 evra po sezoni, solunski PAOK mu je davao 800.000 evra, a ova ponuda aktivirana je ponovo pre nekoliko nedelja. Ipak, izgleda da trenutno prednost ima Monpelje, mada za navijače Crvene zvezde više nije bitna naredna destinacija igrača. Veliki profesionalac je odradio uspešno dve i po godine, osvojio dve titule, igrao odlično u Ligi Evrope. Posle subote svako će na svoju stranu, ali ostaće zapisano da je posle Mičela Donalda na drugom mestu po broju mečeva kao stranac Le Talek, koji ima preko sto zvaničnih mečeva.

0
0

4 Komentara

  1. Steta, jako dobar igrac, prilagodio se na poziciji, i mislim da je odradio zadatak zbog kog je doveden, pomogao je nama, i sebi izgradio put za dalju karijeru, decko je odradio profesionalno sve.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter