1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OZBILJNIJE NEGO ŠTO SE MISLILO: Viši sud odredio pritvor Obradoviću – zbog mogućeg uticaja na svedoke, dosta dug period van slobode

Objavljeno: 16.05.18 u 16:40

Od ograđivanja da je arbitar Srđan Obradović priveden u svojstvu građana, pa do ozbiljnog pritvora za superligaškog sudiju.

Na teret se Obradoviću stavlja iskorišćavanjem svog službenog položaja.

Obradović se tereti da je na fudbalskoj utakmici u Subotici, između FK Spartak i FK Radnički, iskorišćavanjem svog službenog položaja, favorizovao domaći tim i tako ih stavio u povoljniji položaj u odnosu na protivnika.

Na predlog tužioca, danas je Viši sud u Novom Sadu odredio pritvor Srđanu Obradoviću u trajanju do 30 dana. Portparol suda Ivana Karapandžić je obrazložila takvu odluku za Tanjug time što bi eventualno moglo da dođe do opasnosti od uticanja na svedoke.

Zbog sumnje da je izvršena zloupotreba služebnog položaja, pokrenuta je istraga protiv Srđana Obradovića.

0
0

1 Komentara

  1. Sudija donosi odluku na osnovu vidjenog u delicu sekunde, moguce je da je zbog svog loseg polozaja ili loseg kretanja prevideo situaciju ali ako je uzeo novac, neka ide u zatvor i neka ga dozivotno iz fudbala proteraju, jer klubovi se bore sa nemastinom i ako je on zbog licnog interesa jedan klub sprecio da na terenu ostvari rezultat a on direktno uticao i namerno na takav ishod, onda dozivotno neka ode ali posle zatvorske kazne !
    Naravno za sve to dokazi moraju da se otkriju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter