0
Košarka

NBA, PLEJ OF: Tejtum nokautirao Džejmsa, Boston do 2-0 protiv Kavsa (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.18 u 09:07

Klivlend je u drugu utakmicu plej-of serije ušao sa namerom da se revanšira za poraz u prvoj, ali je uprkos sjajnoj partiji prve zvezde tima, Lebrona Džejmsa, domaći sastav došao do 2-0, 107:94.

Džejms je fantastično „otvorio“ utakmicu, u prvoj deonici ubacio je 21 poen od ukupno 27 svog tima, a samo tri manje od čitavog Bostona, i držali su Kavalirsi sve pod kontrolom do tri minuta pre kraja prvog poluvremena.

Džejms je bio u prodoru kada je na njega naleteo Tejtum, ramenom ga udario u bradu i „kralja“ propisno uzdrmao.

(Youtube/ESPN )

Lebron je morao u svlačionicu, Boston je „uhvatio“ priključak, a potom furioznom trećom četvrtinom (36:22) stigao i do vođstva, koje su do kraja bez većih problema sačuvali.

Za razliku od prvog meča, Džejms je večeras briljirao, ubacio je 42 poena, uz 12 asistencija i 10 skokova, i tako po 40. put u karijeru prebacio cifru od 40 poena, ali to nije bilo dovoljno za trijumf, jer je pored njega jedini Lav doprineo sa 22 poena i 15 skokova, dok je Korver brojao do 11.

Sa druge strane, sjajni Boston igrao je na krilima Brauna (23) i Rozijea (18).

Naredni meč na programu je u noći između subote i nedelje, a igra se u Ohaju.

(Youtube/ MLG Highlights)

NBA, finale konferencija

Istok

Boston – Klivlend 2-0 (107:94)

Zapad

Hjuston – Golden Stejt 0-1

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter