0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

UDARNE VESTI DANA: Terzić ekskluzivno za HotSport, smrt ponovo ‘kosi’, posle Obradovića na saslušanju i fudbaleri, dve ‘bombe’ na Marakani, Partizan vraća ljubimca

Objavljeno: 15.05.18 u 23:30

Stigli smo do sredine maja, a poslednji dan prve polovine petog meseca protekao je u senci jednog od najvećih skandala u istoriji modernog srpskog fudbala.

Posle Sudije Obradovića, kom je policija danas potvrdila pritvor, nakon čega su usledile neke poprilično zabrinjavajuće informacije, na saslušanje su otišli i fudbaleri Radničkog iz Niša.

Zvezdan Terzić je u opširnom intervjuu zza naš portal pričao o mnogim stvarima koje će zanimati navijače Crvene zvezde – dugu, željama, Evropi…

Glavna tema među navijačima Zvezde je Luka Adžić, o čemu se pored Terzića oglasio i sportski direktor Mitar Mrkela, ali je u istom tekstu stigao i odgovor „druge strane“.

No, zvezdaši će ipak imati razloga da zadovoljni legnu večeras, pošto je jedna nekadašnja mlada zvezda srpskog fudbala veoma blizu potpisa, dok je drugi fudbaler povezivan sa crveno-belima od danas i zvanično slobodan fudbaler.

Partizan ima razloga da bude optimističan, jer je ljubimac crno-belih takođe blizu povratka.

Svet fudbala je doživeo novu tragediju.

Za kraj, ostavili smo dve različite priče na istu temu – jedna se tiče momka koji je mogao mnogo, a novim potezom po ko zna koji put razočarao sve koji ga vole, dok nam druga pokazuje šta to znači biti veliki u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, i zašto su Brazilci u fudbalu to što jesu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter