0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SLS: Strašni Borac demonstrirao silu u Zemunu, Mladost zaleđena na -54

Objavljeno: 15.05.18 u 19:29

Košarkaši čačanskog Borca silovito su završili takmičenje po grupama u Superligi Srbije, pošto su u 10. kolu kao gosti prosto razbili ekipu Mladosti rezultaom 120:66.

Ekipa Jovice Arsića je tako potvrdila drugu poziciju u grupu A, sa identičnim skorom kao i Crvena zvezda (8/2) ali slabijim skorom u međusobnom susretu.

Iako ovaj meč nije imao rezultatski značaj za Borac, pošto je Zvezda ranije uspela da savlada Tamiš i zacementira lidersku poziciju, Čačani su ušli maksimalno ozbiljno u ovaj susret i na kraju ostavili svog protivnika na minusu od 54 poena.

Gosti su već nakon prve deonice otišli na 15 poena razlike, a koliko su bili dominantni govori i podatak da samo u jednoj deonici nisu prešli brojku od 30 poena.

Najefikasniji u redovima bio je Darko Balaban sa 21 poenom i sedam skokova, Ivan Gavrilović dodao je 18, a Marija Popović 14 poena.

Kod domaćina istakao se Andrija Nešović sa 16 poena, dok je Veljko Brkić upisao dva poena manje.

Grupa A

Utorak:

Crvena zvezda – Mladost 94:97
Mladost – Borac 66:120
19.00: Mega Bemaks-Zlatibor

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter