1
Domaći fudbal

PARTIZANOV BISER PORUČUJE: Povreda me je ojačala, nisam propustio ni jednu utakmicu

Objavljeno: 15.05.18 u 15:55

Mladog desnog beka Partizana, Luku Cucina, zadesio je peh baš u momentima kada je konačno počeo konstantnije da dobija šansu u prvom timu crno-belih.

Ćucin pre više od mesec dana doživeo povredu metararzalne kosti, nakon čega je morao da se podvrgne operaciji i trenutno je negde na polovini procesa oporavka.

Kako je sam fudbaler potvrdio za zvanični sajt Partizana, rehabilitacija za sada teče po planu.

— Zaista se super osećam! Operacija je odlično prošla, a jedini problem mi je bio što sam morao da ležim bukvalno četrnaest dana, pa nisam ustajao niti se pomerao iz kreveta zbog konca i rana, ali hvala Bogu i to je iza mene. Što se tiče oporavka započeli smo ga pre nedelju dana i za sada ide prema planu — govori u dahu Luka Cucin.

Da li si pratio crno-bele?

— Čim sam mogao da izlazim nisam propustio nijednu utakmicu na stadionu. Sada imam čizmu za hodanje, ortozu i mnogo mi je lakše-, kaže, mladi desni bek.

Da li si u kontaktu sa mlađim fudbalerima koji su imali priliku i da debituju?

— Pratio sam ih naravno, a ponekad se i čujemo. Drago mi je da je Strahinja Jovanović debitovao i ne samo što je dobar fudbaler, već je još bolji momak. Sa Vakulkom se čujem svaki dan, stalno se interesuje kako sam, kako teče oporavak. Zahvalio bih se i drugim momcima koji su mi slali poruke čim su čuli za povredu. Bodrili su me rečima da je to sastavni deo fudbala, da se ne brinem, da će i to proći. Hvala im na tome, jer sam u glavi mnogo ojačao i Jedva čekam da se vratim na teren. Dokazali smo da smo ekipa i da se svi držimo zajedno-, rekao je Cucin za sajt crno-belih.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter