0
Košarka

NBA: Kevin Durent granatirao Roketse! ‘Brejk’ Golden Stejta u Teksasu (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.18 u 09:10

Aktuelni šampion NBA lige Golden Stejt Voriorsi napravili su ‘brejk’ već u prvom meču finala zapadne konferencije protiv Hjuston Roketsa rezultatom 119:106.

Sad neko može reći kako je to Durent ‘granatirao’ Hjuston sa 37 poena, a Džejms Harden nije Golden Stejt sa 41. Prosto – KD je gro svojih poena ubacio kada se rezultat lomio, a Harden na to nije imao pravi odgovor, ili bolje rečeno, nije imao pravu podršku saigrača.

‘Rakete’ su odlično otvorile meč i brzo stigle do osetne prednosti, čime se probudila i publike. Međutim, u drugoj četvrtini kreće prva velika serija Golden Stejta kojom su dostigli zaostatak, a čak ga i prestigli. Tada su i Roketsi odgovorili na sličan način za potpuni egal na poluvremenu.

E, tada se upalila mašina Stiva Kera i petorka Stef Kari, Klej Tompson, Andre Iguadala, Kevin Durent, Drejmond Grin pokazala zašto je najveći favorit za odbranu šampionskog prstena.

Uspeli su da vežu dve serije od po deset poena, na prvu je Hjuston odgovorio, na drugu ne i tu se meč slomio.

Na kraju je meč priveden kraju bez mnogo oscilacija u rezultatu, a pored Durentovih 27, Tompson je ubacio 28, a Stef Kari 18 uz osam asistencija.

Hardenu je sa druge strane pomagao samo Kris Pol, strelac 23 poena uz 11 skokova, a još je Erik Gordon imao 15, a Klint Kapela 12 poena, to je bilo sve od ‘dvocifrenih’ u poraženom taboru.

NBA, plej-of, finala konferencija:

Zapad

Hjuston Rokets – Golden Stejt Voriors 106:119 (0-1)

Istok

Boston Seltiks – Klivlend Kavalirs (1-0)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter