7
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ISTINA JE SAMO JEDNA: Mrkela tvrdi da je Zvezda ponudila novi ugovor Luki Adžiću, njegov otac kaže – ‘Nisu!’

Objavljeno: 15.05.18 u 11:20

Fudbaler koji je na izlaznim vratima Crvene zvezde predmet je spora i različitih izjava sportskog direktora kluba i njegovog oca, inače bivšeg sportskog direktora ovog kluba.

Crvena zvezda slavi šampionsku titulu, juče je dobila petoricu igrača u najboljem timu Superlige, ali u isto vreme muku muči sa Lukom Adžićem.

Teško je reći gde je izbio problem, jer smo danas dobili dve strane priče. Ko je u pravu, procenićete sami.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela izjavio je za ‘Informer’ da je Adžiću ponuđen novi ugovor.

Ponuđen mu je novi ugovor na četiri godine, a ja se nadam da će Luka taj ugovor potpisati. Svi mi u klubu bismo voleli da ostane, a to smo ovim potezom i pokazali. Adžić je u protekloj sezoni mnogo napredovao, dobar je igrač, a već u sledećoj bi trebalo da dostigne punu igračku zrelost. Što se uslova o minutaži tiče, ne bih to komentarisaorekao je Mitar Mrkela.

A onda je za isti list Lukin otac, Ivan Adžić, inače bivši sportski direktor crveno-belih rekao da nikakve ponude od Zvezde nije bilo.

– Nikakav ugovor Luki nije ponuđen niti se zna gde će nastaviti karijeru. To klub pere sebe nekim ciframa. Ja jako volim Zvezdu i voleo bih da mi dete igra tamo, ali ne i ako će imati probleme kao ove sezone – istakao je Ivan Adžić za Informer.

Podsetimo, juče smo preneli da je Luka već sve dogovorio oko prelaska u Anderleht i da je već organizovao proslavu za ispraćaj, što bi vrlo brzo trebalo da dobije zvaničnu potvrdu.

0
0

7 Komentara

  1. Pogledajmo samo Luku Adžića i njegov potencijal koji ne može da iskaže jer ne dobija šansu u kontinuitetu! S druge strane „proteže“ menadžmenta i trenera Milojevića, Muhamed (Ben) ima unapred obezbeđeno mesto u timu. Na utakmici u Novom Sadu, Muhamed (Ben) je imao 14 kontakata sa loptom, od kojih je 9 puta izgubio loptu ili je pogrešno dodao. O tome niko u Zvezdi ne vodi računa! Učinak Muhameda Bena je na nivou sobne papuče! Potpuno je nevidljiv na terenu, uz to još i neborben. Ne trči bez lopte a pored njega može proći deset protivničkih fudbalera, on se ne bi setio da napadne nekoga. On izigrava zvezdu ali može mu biti jer zna da ima zagarantovano mesto. Nije mi jasno ko je taj u Zvezdi koji je urgirao da se Muhamed (Ben) dovede?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Verujem da je istina ono što govori Ivan Adžić, jer ja o tome uporno pišem na portalima! Dobro je poznato da ovi alhemičari, koji se predstavljaju da rade u ime Zvezde, imaju svoju strategiju razvoja Zvezde. Znači u njihovoj viziji su samo stranci i povratnici! Stranci tipa Rikardinja, Parkera, Moučea, Ruiza, Matosa, Onjila, Mbođa, Kange, Boaćija, Frimponga, Bena i povratnici tipa 36-to godišnjeg Milijaša. Procenite sami kakav je to kvalitet i kakvi su stručnjaci ovi muljatori koji vode Zvezdu! Ali, oni i dalje ne odustaju, mogao bih se kladiti da će dovesti barem 2-3 nova „kapitalca“ iz Afrike ili J.Amerike, u ovom prelaznom roku! Za to vreme, ovi muljatori uopšte ne računaju na svoje mlade snage! Kao da i ne postoje! Kompletno izlazno godište na čelu sa Adžićem, Vučićevićem, Romanićem, Joveljićem, V. Nikolićem, Stanojevim, Erakovićem će biti poslato na pozajmice, tj., u zaborav! Ovako će biti sve dok ovi postojeći muljatori budu vodili Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter