0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Danas zaobilazimo ‘fikseve’, igramo samo na golove!

Objavljeno: 15.05.18 u 11:52

Posle Fulama sledi jos jedan putnik za ‘Vembli’ i najskuplji megdan sezone, pošto novi član Premijer lige dobija blizu sto miliona evra, a širom sveta se igraju danas utakmice mada ponuda nije bajna.

ASTON VILA – MIDLZBRO 2-3 GOLA (2.00)

U Birmingemu sledi veliki okršaj bivših članova elitnog ranga u Engleskoj, a domaćin ima gol prednosti i može da kalkuliše u revanšu i opet se očekuje taktički dvoboj sa obe strane.

BEROE – LUDOGOREC 3+ (1.75)

Deseti jubilarni put gosti su najbolji u Bugarskoj i pred kraj sezone trener proba još neke igrače tako da na ovom gostovanju će se igrati otvoreno na obe strane.

KALJU NOME – LEVADIJA GG (1.65)

Derbi u Estoniji može da donese dosta uzbuđenja, a gosti predvođeni srpskim trenerom Aleksandrom Rogićem pored dva boda prednosti igraće otvoreno i golova bi trebalo da bude sa obe strane.

VOLFZBEGER – AUSTRIJA BEČ 3+ (1.60)

Zaostali meč u šampionatu Austrije nema rezultatski značaj, pa obzirom da ekipe igraju sa šarenim sastavima trebalo bi očekivati pogotke i strelci su na potezu.

Ukupna kvota na tiketu je 8.97.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter