2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKA PROMENA U ČUKARIČKOM: Lalatović više nije trener! Protiv Vojvodine ekipu vodi bivši igrač Partizana

Objavljeno: 14.05.18 u 19:25

Nakon poraza u Kruševcu, klub i trener došli su do dogovora da je najbolje da se putevi raziđu.

Od danas Nenad Lalatović više nije šef struke Čukaričkog.

Brđani su upisali drugi uzastopni poraz, prvo u revanšu polufinala Kupa Srbije pa u plej-ofu Superlige, tako da je sporazumno raskinut ugovor između kluba i trenera koji je stigao u decembru 2016. godine.

U poslednjem duelu u sezoni će Čukarički sa klube predvoditi nekadašnji napadač ovog tima, ali i Partizana, APOEL-a, Kadiza i mnogih drugih ekipa, Nenad Mirosavljević koji je već duži vremenski periodu u klubu sa Banovog brda.

0
0

2 Komentara

  1. Ma sta rece!?
    Gde god je bio zbog namernog gubljenja od svoje Zvezdane bivao je proteran! Evo dokaza…da je uzeo barem jedan remi u trimeca sa njom sad bi se drugacijepricalo o Cuki! On je jedan od Zvezdinih opakih trojanaca u Ligi. Kad se bude toga oslobodio ,mozda i bude trener za respekt. Neka se ugleda na Kosana! On obara redovno ,bas ga briga za sopstvene simpatije i prema istoj toj Zvezdi a i Vojvodini!!! Da ne govorim o Partizanu. Lalat je samo ziveo da nakaci Partizana, sve ove godine. I? Redovno je dobijao opanak u lice!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter