0
Evropske lige

SADA I ZVANIČNO: PSŽ predstavio novog trenera

Objavljeno: 14.05.18 u 18:02

Ono o čemu se govorili već neko vreme danas je dobilo i zvaničnu potvrdu- Tomas Tuhel novi je trener Pari Sen žermena.

Na oficijalnom sajtu „svetaca“ danas je objavljeno da je nemački stručnjak stavio paraf na dvogodišnji ugovor sa šampionom Francuske, na čijoj će klupo zameniti Unaja Emerija.

-Radujem se što ću raditi sa ovim sjajnim igračima od kojih su neki među najboljima na svetu. Daću sve od sebe što mogu da pomognem igračima da idu do svojih limita. Tim ima izuzetan potencijal i taj izazov kod mene stvara najveće uzbuđenje-, rekao je Tuhel na predstavljanju.

Oduševljenje završenim poslom nije skrivao ni predsednik Parižana Naser Al Kelaifi, koji se nada da će Tuhel uspeti da učini ono što njegovi prethodnici nisu, da se ozbiljnije uključi u borbu za titulu u Ligi šampiona.

-Veoma sam srećan što vam predstavljam Tomasa Tuhela. On je jedan od najboljih evropskih trenera koji je dostigao najveći nivo poslednjih godina. Njegov ambiciozan karakter i ukus za napadački fudbal je nešto što se uvek sviđalo Pari Sen Žermenu. To naši navijači vole i tome se dive-, rekao je predsednik PSŽ-a Naser Al Kelaifi.

Tokom trenerske karijere Tomas Tuhel je predvodio Majnc i Borusiju iz Dortmunda, a ove zime govorilo se da bi od naredne sezone mogao da nasledi Jupa Hajnkesa na klupi minhenskog Bajerna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter