5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Zvezda završila prvo pojačanje, stiže iskusni vezista kao slobodan igrač – navijači će biti prezadovoljni

Objavljeno: 14.05.18 u 20:09

Već danas Crvena zvezda je uspela da dogovori prvo pojačanje za dolazeći prelazni rok.

Sezona još uvek nije gotova – ali je novi prvak već praktično završio jedan veliki posao.

Kako je HotSport još početkom meseca najavio, Crvena zvezda je uspela da se dogovori sa Dušanom Jovančićem i to će biti prvo pojačanje novog prvaka države ovog prelaznog roka. Jovančić u Zvezdu dolazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Vojvodinom, a sa timom iz Ljutice Bogdana će potpisati dvogodišnji ugovor sa mesečnom platom od oko 10.000 evra. U ugovoru će postojati i stavka produženja saradnje na još godinu dana uz obostranu želju.

Još ranije se Jovančić izdvojio kao želja šefa struke Vladana Milojevića, ali i velikog broja navijača koji su vezistu izdvojili kao nekoga iz domaćeg šampionata koga bi rado videli u crveno-belom dresu.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. Ugovor na godinu dana? Sta smo dobili sa tim? Nekog ko hoce lepsi izlog da ode dalje… Ja sam neznalica ali ne vidim zasto ne ugovor od 2 godine da izbegnemo scenarijo La Talek i Donald?

    0
    0
    Odgovori
  2. Veliki birac koji svoje mane na terenu pokriva izuzetnom borbenoscu….Bice nadam se kada se uklopi pravo pojacanje. Cekamo Melega !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter