7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Jedan od najvećih Zvezdinih ‘bisera’ napušta Maraknu, crveno-belima ‘mrvice’!

Objavljeno: 14.05.18 u 09:30

Preostalo je još samo da budu dogovorene sitnice pre nego što transfer bude ozvaničen.

Ponudila je Crvena zvezda Luki Adžiću (20) novi ugovor, veoma dobar za srpske uslove, ali je sve izgleda „palo u vodu“ kada je pre nekoliko dana interesovanje za mladog krilnog fudbalera iskazao Anderleht.

Kako saznaje HotSport, igrač je prelomio i želi da posle više od decenije napusti Ljutice Bogdana šest meseci pre isteka ugovora. 

Klubovi su na korak od sporazuma jer šampion Srbije nema izbora već je prinuđen da prihvati obeštećenje od 800.000 evra, što će biti precizirano za nekoliko dana, a Adžića u Briselu očekuje ugovor do juna 2022. godine.

Posle omladinskog staža videlo se da je u pitanju veliki talenat, koji je šansu dobio kod Miodraga Božovića, nakon čega je minutaža samo rasla. 

Ovog proleća imao je nekoliko odličnih partija koje su zapale za oko Anderlehtu, koji posle izgubljene titule renovira tim.

Adžić je za crveno-bele upisao 33 meča, postigao je šest golova, dok za reprezentaciju nastupao na 13 mečeva u omladinskoj, odnosno četiri u mladoj selekciji Srbije.

 

0
0

7 Komentara

  1. Стоп играчима Радојице Божовића у Звезди. Само губимо са њима.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je valjda veliki nauk za državu Srbiju! Potrebna je hitna privatizacija klubova i tačka! Protiv privatizacije, odnosno za „status quo“ su samo oni koji love u mutnom u klubovima kao što su Zvezda, Partizan, Vojvodina i drugi! Znate li kada će Zvezda, Partizan ili bilo koji naš klub uspeti u kvalifikacijama za ligu šampiona da prođe kvalifikacije?! Nikad a možda ni tada, dokle klubovi budu u vlasništvu interesnih grupa koje su zasele na čelo kluba! Čim se pojavi neki talenat, klubovi ga odmah prodaju pod parolom kao mora se od nečega živeti. Na takav način klub se nikako ne može ojačati! Ovi koji rade u Zvezdi su obični menadžeri koji su se izveštili da prodaju svoje talente za budzašto i da kupuju nedorasle strance,-berače kokosa i banana, koje proglašavaju za kapitalce, ali se vrlo redovno ugrade u njihove ugovore! To je javna tajna, To zna cela Srbija! Dokle više ovako?!

    0
    0
    Odgovori
  3. Dobar igrac ali pitanje je koliko moze tako mlad da napreduje u stranom klubu koji ne prasta greske dzaba mu novac ako stagnira eto mu primer jankovica decko je mogao da bude u jacem klubu za veci novac a pogubio se i ne znam gde igra i da li uopste igra u ovom momentu svi gube

    0
    0
    Odgovori
  4. Nema veze, i onako se vraća za 2-3 sezone nazad da mu nebi propala karijera….mislim da je čist primer komplet generacija zlatnih orlića…nek uči na tuđim greškama….pare će svakako da zaradi za koju godinu…srećno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter