0
Evropske lige

FOTO: FULHAM FC

FULAM NA KORAK OD ELITE: Jokanović i Mitrović na ‘Vembliju’ jure plasman u Premijer ligu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.18 u 22:55

Fudbaleri Fulama slavili su na svom „Kreven Kotidžu“ protiv Derbi Kauntija sa 2:0, u revanš meču plej-ofa za plasman u Premijer ligu.

Na taj način je ekipa naših Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića nadokladila deficit iz prvog meča i ukupnim rezultatom 2:1 došla do finalnog meča baraža, koji će se odigrati na legendarnom „Vembliju“.

Londonski tim je do oba pogotka došao u drugom poluvremenu, a strelci su bili Rajan Sesenjon u 47. minutu, odnosno Denis Odoi u 66. minutu.

Naš reprezentativni napadač Aleksandar Mitrović nije uspeo da se upiše u strelce, iako je odigrao dobru utakmicu i u nekoliko navrata bio jako blizu da zatrese mrežu „ovnova“.

Najbolju šansu Mitrović je imao u samom finišu prvog poluvremena, kada je Skot Karsom čudesnom intervencijom odbranio njegov udarac glavom sa svega nekoliko metara od gola.

Ipak golovi srpskog napadača na kraju nisu nedostajali Fulamu, koji je za razliku od prošle godine kada je poklekao protiv istog rivala, ovoga puta došao do poslednjeg stepenika.

Fulamov protivnik na „Vembliju“ 26. maja biće bolji iz dvomeča između Aston Vile i Midlzbroa. Vila nakon prve utakmice ima prednost od 1:0 pa će na svom stadionu imati meč loptu za plasman u finale plej-ofa Čempionšipa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter