4
Domaći fudbal

SKUPSTINA FSS Staraq Pazova, 14.05.2018. foto: MN press

FSS PRELOMIO: Evo gde će se odigrati finale Kupa Srbije!

Objavljeno: 14.05.18 u 17:10

Poslednjih dana dosta se polemike vodilo oko mesta odigravanja finalne borbe za trofej Kupa Srbije, između Partizana i Mladosti iz Lučana, a nakon današnje sednice Fudbalskog saveza Srbije više nema nikakvih nedoumica.

Naime, Skupština FSS donela je odluku da neće biti promene organizatora, odnosno da će finale ipak odigrati u Surdulici kako je prvobitno i planirano.

Na sednici Odbora za hitna pitanja FSS razmatran je predlog FK Partizan za promenu domaćinstva, predlog FK Mladost iz Lučana da domaćinstvo ostane u Surdulici kao i molba FK Radnik da Surdulica ostane organizator finala Kupa.  Nakon toga, potvrđeno je da će se poslednja utakmica Kupa Srbije za sezonu 2017/18. odigrati u Surdulici 23. maja.

Dan ranije 22. maja u Surdulici biće održana sednica Izvršnog odbora FS Srbije na kojoj će biti formirana nova Sudijska komisija, koja će dobiti mandat da napravi velike promene u sudijskim listama.

Novi član Odbora za hitna pitanja i Izvršnog odbora je potpredsednik FS Srbije Nenad Bjeković.

0
0

4 Komentara

  1. Браво вам га. И онек суди Обрадовић као награда за све до сада урађено. Најбољи је арбитар за финале у Сурдулици. Правичан прије свега. А и зна човјек посао – доказао је и сад на утакмици Спартак – Раднички

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter