2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SPISAK ZA MUNDIJAL: Krstajić poslao imena u FIFA, FSS odlučio da ih ne otkriva – poznato samo da li je na njemu Bane

Objavljeno: 13.05.18 u 09:55

Još malo više od mesec dana deli nas od najveće planetarne smotre u reprezentativnom fudbalu.

Preko kvalfikacija svoje mesto među elitom obezbedila je i naša zemlja.

Srbiju će u Rusiju na Svetsko prvenstvo voditi novi selektor Mladen Krstajić koji će na Mundijalu imati debi u zvaničnim mečevima. Danas je iz Fudbalskog saveza Srbije poslat i širi spisak u FIFA sa imenima 35 reprezentativaca koji su u konkurenciji za put u Rusiju.

U FS Srbije je doneta odluka da se imena ne oktrivaju, a kako je Mladen Krstajić izjavio, na spisku nema iznenađenja. Selektor našeg nacionalnog tima je govorio jedino o Branislavu Ivanoviću i Matiji Nastasiću i očekivanjima da će moći da pomognu reprezentaciji na Mundijalu, te je jasno da su i oni među tih 35 imena.

– Ne, zaista nema… Imamo to što imamo i dodali smo neke mlade igrače koji bi u narednom periodu trebalo da se uključe u rad A tima. Oko 20. maja objavićemo spisak od 25 igrača koliko ćemo voditi na pripreme. Posle će biti najteže precrtati još dvojicu. To me boli. Ali kako Đorđević u košarci pozove 50 igrača? Priča sa njima, objasni im šta od koga očekuje i zašto je odlučio tako kako je odlučio. Mogu da zamislim kako je njemu. Bane (Ivanović) se oporavlja, a razgovarao sa i sa Matijom (Nastasićem). Očekujem da će i on biti fit za okupljanje, rekao je Krstajić za Sportski žurnal.

0
0

2 Komentara

  1. Nisam bio za Muslina sto zbog igre sto zbog ne pozivanja Sergeja, ali postaviti Krstajica koji nije vodio ni petlice je ravno katastrofi sta god uradili tamo a verujem da mozemo da uradimo dosta ali samo na individualni kvalitet i ako uradimo nesto Krstajic ce ispasti strucnjak a kokeza car kako je povukao pravi potez…uzas jedan kako u politici tako i u fudbalu a i u svim sferama zivota kod nas

    0
    0
    Odgovori
  2. O čemu se ovde radi?! Sve je pod velom neke tajne, neke misterije?! Da li je to nešto što se treba sakriti od očiju javnosti?! Hoće li odbrambena moć naše zemlje biti ugrožena ako se saznaju imena kandidata za reprezentaciju?! Mislim da su ovi stručnjaci koji vode FSS potpuno prolupali! Zašto stvaraju misterije?! Da li su tzv. menadžeri ponovo umešali prste?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter