0
Evropske lige

RASPUCAO SE: Nikola Đurđić nastavio golgeterski niz!

Objavljeno: 13.05.18 u 22:30

Srpski fudbaler Nikola Đurđić nastavio je svoj golgeterski niz, pošto je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu Hamarbija u osmom kolu švedskog šampionata na gostovanju protiv Erebra sa 2-1.

Srpski centarfor je bio najbolje ocenjeni igrač utakmice, a zatresao je mrežu domaće ekipe u 51. minutu posle asistencije Simona Sandberga. Ove sezone je već dva puta biran u najbolji tim kola, pa postoji mogućnost da se Đurđić i treći put nađe među idealnih 11.

Erebro je stigao do vođstva u 12. minutu preko Kenedija Igboananikea, da bi početkom drugog poluvremena Đurđić doneo izjednačenje. Konačan rezultat postavio je Jiloan Hamad 12 minuta pre kraja duela i tako doneo sedmi trijumf Hamarbiju ove sezone.

Đurđiću je to bio četvrti pogodak ove sezone na sedam odigranih mečeva. On je prošle nedelje bio precizan protiv Sundsvala, dok je Hekenu dao dva gola. Hamarbi je ubedljivo najefikasnija ekipa švedskog šampionata pošto su na osam mečeva postigli čak 21 gol.

Posle osam odigranih kola, Hamarbi je zadržao vodeću poziciju sa 22 boda ispred AIK-a koji ima četiri manje. U narednom kolu, već u sredu, Hamarbi će dočekati bivši tim Nikole Đurđića – Malme, koji se nalazi u donjem delu tabele.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter